Over wow-routes

WOW-ROUTES.COM Belevingen met voertuigen.

 

Geniet jij van leuke herinneringen ?
Dan kan WOW-ROUTES.COM zeker wat voor je betekenen. Want door “Belevingen met voertuigen” te creëren, wil WOW-ROUTES.COM je laten genieten van leuke herinneringen die nog lang nazinderen.

Ontdek op een originele manier een streek met  een authentieke 2PK  of andere oldtimer (Mehari, DS) of op twee wielen met een vespa, scooter of e-bike.  Volg uitgestippelde routes via gps of tablet met navigatie of roadbook en krijg uitleg over bezienswaardigheden via een audio-gids. 

In combinatie met fijne arrangementen (picknick, bezoek aan een wijngaard,…) bij onze partners. De magische ingrediënten zijn dat je deze belevingen op je eigen maat kiest en in je eigen tempo ervaart. 

Bij ons staat veiligheid voorop, samen met respect voor natuur & cultuur van de streek, innovatie met een stipje nostalgie.

Na je B&B arrangement & na het ochtendgloren, terwijl de fruitbomen in bloei staan, de Horstroute met een 2PK of een E-bike ontdekken ? Op een scooter of vespa  tussen de wijnranken in het “Toscane van Vlaanderen” rijden? De groene heuvels van het Hageland per Citroën DS of Mehari verkennen?

Is dat wat je met je vrienden of familie wil beleven? Of wat je je medewerkers wil bieden? Of misschien wil je één van onze belevingen als een cadeaubon schenken ? Wil je, als bedrijf of als toeristische dienst van een stad of een gemeente, een route op maat laten maken?

Voor dit alles kan je ook bij WOW-ROUTES.COM terecht. WOW-ROUTES.COM is hét bedrijf dat routes en belevingen met schitterende voertuigen creëert. Wij maken er een punt van onze klanten te laten genieten van leuke herinneringen. Zodat zij er met een brede lach verder over vertellen.

Meer weten en boeken ?

Surf lekker op onze site

Of contacteer ons:
WOW-ROUTES.COM
Langestraat 40C
3220 Sint-Pieters-Rode
reservatie@WOW-ROUTES.COM
Tel : +32 16 76 68 14