HAPPY HALLOWEEN! 
De dagen worden stilaan donkerder en het weer wordt killer. We horen af en toe vreemde geluiden in ons WOW-verhuurpunt… Dat kan maar één ding betekenen: Halloween is in aantocht! We hebben voor de gelegenheid een 2PK-Griezelroute uitgestippeld. Deze spannende Halloweentocht in het Hageland is exclusief boekbaar tijdens de herfstvakantie. Je betaalt 150€ (i.pv. 176€) voor een halve dag en 190€ (i.p.v. 224€) voor een hele dag, dus je krijgt maar liefst 15% korting! Bovendien wacht er een mooie verrassing voor iedereen die verkleed komt!

Ontdek het mysterieuze Hageland!

Heb je al gehoord van de Heks van Houwaart of de Weerwolf van Meensel-Kiezegem?

De audiogids neemt je mee op sleeptouw. Tussen de heuvels en bossen van het Hageland komen de legendes weer tot leven! Maar wees gerust: de route op de tablet brengt je ook weer veilig terug naar ons verhuurpunt!

Houd halt aan een spookachtig kasteel!

 Het kasteel van Horst ken je waarschijnlijk wel van de Rode Ridder, maar wist je dat er hier ook een spook ronddwaalt? 

Voor wie het aandurft raden we toch aan om even te stoppen. Je geniet hier van een prachtig uitzicht en bovendien serveert het Wagenhuis pompoensoep en andere lekkere herfstgerechten! 

Deze 2PK Halloweentocht in het Hageland is een spannende familie-uitstap! Bovendien is deze streek prachtig om te ontdekken. Houd je niet zo van griezelen? Bekijk dan ook onze andere themaroutes. of lees onze blogpost over het Hageland in de herfst !