“Reizen en gastronomie”, dat is de passie van Myriam en Werner, die hier zelfs een eigen blog “Dichtbij & Verweg” aan gewijd hebben. Ze reisden al naar de verste uithoeken van de wereld maar op een zonnige lentedag zochten ze het dichterbij huis: ze vonden het tijd om het idyllische bloesemlandschap van het Hageland te ontdekken! En wat is er beter dan het b(l)oeiend Hageland met een 2PK van wow-routes te verkennen? Ze boeken een 2PK bloesemarrangement en een overnachting in een ‘Bed & Bloesem‘ , een ideale uitvalbasis om lekkere streekgerechten te proeven en te genieten van de natuurpracht.

Bloesempracht en verse streekproducten


Ze krijgen een gps met uitgestippelde route mee zodat ze zelf niet de weg moeten zoeken, maar zich kunnen laten meevoeren langs idyllische plaatsen en historische monumenten. Via de audiogids komen ze bovendien ook heel wat te weten over de streek. Ze komen langs wijngaarden, fruitbomen en appelbloesems, die nog volop in bloei staan en zorgen voor prachtige accenten in het toch al mooie heuvelachtige landschap. Onderweg geven ze hun ogen en smaakpapillen de kost:

 

 

Gastronomisch een hoogvlieger met appel- en perenboomgaarden, heerlijke traditionele keuken, wijn en uiteraard plaatselijke biertjes in een decor dat heel soms aan Toscane doet denken.” 

Benieuwd naar hun verslag? Lees alles over hun wow-routes beleving en culinaire ervaring tussen de bloesems in hun blogartikel “Met een rode geit door het Hageland

Meer info en boeken van deze beleving: Bloesemarrangement met 2PK en picknick

 

 

 

Andere bloesembelevingen